Torsdag 16 juni – Søndag 19 juni Jubileumstur til Sverige (3 forsøk). Avreise fra Moelv stasjon kl 08.00. Vi skal til Sponvika hos Eirin og Lars Bjerke, hagevandring og bevertning. Vi reiser innom Strømstad for litt proviantering, kanskje rekker vi en tur i Strømsdalen Park.
Første natt, 16 juni, bor vi på VANN, Brastad ca 1 times kjøring før Gøteborg. Her får vi servert en 2-retters middag på kvelden og frokost dagen etter. Fredag 17 juni kjører vi inn til
 Naturen og hagen – rom for våken hvile eller kreativt
arbeid
   Ta med venner og kjente! Som alltid blir det utlodning og kaffe/te med noe attåt. Møtet holdes i auditoriet, inngang ved biblioteket.
  
Gøteborg og da er det Botanisk Hage i Gøteborg som er målet. Det er et stort område med mye beplantning, steinlegging, kafeer, litt utsalg. Her går hver enkelt som de ønsker, ordner seg lunsj på egenhånd. Vi skal bo på Scandic Europa, ikke langt fra hagen. Det vil bli mulighet for besøk hos tregårdsforeningen eller de som ønsker kan gå i byen. Felles middag på hotellet på kvelden. Lørdag går turen øst-og nordover mot Mariestad. Det blir 2 besøk på turen opp til Mariestad, muligens Lackø Slott med lunsj og deretter Handens Hus i Hellekis. Her blir det hagevandring og servering av kaffe og kaker. Vi skal ligge på Aqva hotellet i Mariestad og noen skal bo på Stadthotellet, disse ligger like ved hverandre. Jubileumsmiddag blir en overraskelse! Søndag etter en god frokost er vi klar for hjemreise. Vi reiser til en hage i Arvika hos Linda Skoglund, Skoglunds lilla grøna. Deretter reiser vi om Charlottenberg for litt proviantering og lunsj som besørges av hver enkelt. Vi er vel hjemme litt utpå eftan/kvelden.
Håper Dere har lyst til å bli med oss på Jubileumstur, vi er sikre på at dette blir en hyggelig tur med nye hageinspirasjoner, god mat og drikke og hyggelig selskap!
Sett av datoene, meld dere på allerede nå for å sikre dere plass, så kommer endelig informasjon/program på neste innkalling i april med påmeldingsfrist 10 mai 2022.
Påmelding til: Annie: 476 43895 eller Inger Mette: 920 90205
Pris som sist blir 4990.- pr person i dobbeltrom (5290.- ikke medl) og 6490.- pr pers i enkeltrom (6790.- ikke medl).