Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Hvordan du kan skape et godt hjem gjennom å ta med naturen inn i stua di? Og hvorfor planter har fått et så voldsomt oppsving?
Vi inviterer til foredrag med populære Anders Røyneberg, også kjent som @arcticgardener på Instagram. Han har skrevet bøkene PLANTELYKKE og PLANTEBONANZA, og inspirerer sine over 100 000 følgere fra hele verden til å leve grønnere. Anders har innredet hjemmet sitt på Hadeland med hundrevis potteplanter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg. 

Foredraget bugner av grønn inspirasjon og bilder av frodige rom. Tips til godt vinterstell får du også. Han har med en grønn giveaway til en heldig publikummer. Det blir salg og signering av bøker for de som vil og god anledning til å stille spørsmål om plantepleie og få Anders sine beste grønne tips.

Om foredragsholderne:
Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder. Senere våren -23 kommer hans første hagebok, LIVSNYTERHAGEN fra prydhagen hans ved Randsfjorden.