Dennis er en norsk hageblogger og greenfluencer. Hans målsetning er å spre kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster.

Dennis sier han er et levende bevis på at alle kan dyrke sin egen mat. Han gikk fra å være en typisk ungdom uten kunnskap om grønnsaksdyrking – til å kunne høste over 60 ulike spiselige vekster i hagen sin – samt være nesten selvforsynt med frukt og grønt året rundt.

Idag er han en attraktiv foredragsholder som reiser rundt hele Norge året rundt for å inspirere så mange som mulig. Hans prinsipp handler om hvordan anlegge, drive og skape en kjøkkenhage på en enkel, billig og bærekraftig metode (EBB).


Billettsalget til foredraget er nå åpent. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd via billettlink: https://stordhagelag.ticketco.events/no/nb/e/foredrag_spiselig_hage_med_dennis_asbjoernsen. Foredraget er åpent for alle, både medlemmer av hageselskapet og andre. Merk: Du må ha et gyldig medlemskap i Stord eller Bømlo hagelag for å kjøpe billett i "medlems"-kategorien. 

Sted: Småsalen, Stord kulturhus. 

 Foredraget arrangeres i samarbeid mellom Stord Hagelag og Bømlo Hagelag.