Vi har i snart to år hatt begrensning i aktivitetene våre på grunn av coronapandemien, og vi som medlemmer og hagevenner har ikke hatt samme mulighet som tidligere til å møtes fysisk. Det gir også en ekstra utfordring til valgkomiteen, som heller ikke har fått den samme kontakten og oversikten som tidligere over hvem som er aktiv med på laget sine arrangement.

Oppfordringen fra valgkomiteen er derfor til alle som kan tenke seg, eller ønsker, å gjøre en frivillig innsats for hagelaget, om å melde sin interesse til noen av de som er i valgkomiteen.

Vi har først og fremst behov for leder siden Martin etter 4 år ønsker avløsning.

Ellers er behovet for et bredt spekter av frivillige: folk som kan hjelpe til på sporadiske arrangement, faste arrangement, dugnader, og også de som kan tenke seg å gjøre en innsats som tillitsvalgt i styret.

Vi har en trofast, flott gjeng av frivillige som har stilt opp i mange år, men år om annet er det noen som ønsker avløsning. Da er det fint om vi har oversikt over andre som kan stille opp og ta en tørn for fellesskapet. Pandemien har også bidratt til å tenke nytt på hvordan arbeidet i laget kan organiseres, og det arbeides med en litt justert organisasjonsstruktur. Av den grunn er det viktig at de som ønsker å bidra også melder fra om hva de ønsker å bidra med.

Kontakt:

Dordi Anne Hylbakk 932 13 987 dordi.anne.hylbakk@gmail.com

Ole Kleive 996 90 929 olekleive@gmail.com

Karina Nygård 411 08 429 karinanyg@gmail.com