Hagen på Syverud gård ble påbegynt våren 2005. Arealet var da ikke utviklet, men hadde stort potensial. Det fantes noen frukttrær, noen få stauder og en gammel rose. Hagen er fortsatt under utvikling og nye prosjekter blir planlagt hvert år.

Camilla har vært hageinteressert siden barndommen da hun fikk følge med sin farmor i nettop denne hagen.
Camilla har tidligere holdt foredrag og skrevet artikler om roser og for henne og mannen er Syverud Gård realiseringen av en mange års drøm.
Nå kommer Camilla Hesby Johnsen til oss for å fortelle om løkplanter.
Blomsterløk som blomstrer om våren planter du om høsten fra september til november, disse kalles gjerne høstløk. Populære varianter er tulipan, perleblomst, påskeliljer og krokus. Blomsterløk kan plantes i bed, krukker eller rett i plenen, i godt drenert jord.
Høstløk bør plantes i god tid før frosten kommer, slik at de får dannet røtter. Det er mye å velge mellom, og hver blomsterløk har sin egen blomstringsperiode. Er du oppmerksom på dette får du gleden av blomstrende løker helt fra tidlig vår.
Velkommen til et spennende foredrag, vi gleder oss til å lære mer om hva vi kan gjøre nå for å glede oss over tidlig blomsterflor til våren!
Vi server kaker og kaffe og det blir tid til hyggelig hageprat etter foredraget!