Rhododendron er en slekt i lyngfamilien. Det er en av de største slektene i planteriket. De fleste artene har fargerike blomster og de kommer i alle størrelser. Flere av artene er eviggrønne. De blomstrer på våren eller forsommeren, og kort etter vokser nye blad ut.

Rhododendron er en busk som liker seg i sur jord og som du kan plante som en frittstående busk, en blomsterrik rhododendronhekk eller du kan ha rhododendron i krukke.

Før Bård Ranheim slipper til holder vi årsmøte og alle er velkommen til å delta.

Vi i Bø og Sauherad hagelag er en fin gjeng med hageglade mennesker som liker å rote i jorda og få det til å spire og gro rundt oss. Noen liker best roser og stauder, mens andre koser seg aller mest i grønnsakshagen. Vi synes alle at det er spennende og lærerikt å møte andre mennesker med samme glede og interresse for hagestell som oss.

Vi har noen ideer og tanker om framtida i hagelaget og har lyst til å fornye oss . Vi prøver derfor å finne fram til mennesker og saker som kan gi oss ny inspirasjon til flere og større hagegleder!

Hvis du og eller noen du kjenner, kunne tenke dere å bli med oss å jobbe med hagelagssaker og nye prosjekter er dere hjertelig velkommen til oss og dere vil bli tatt godt imot!

Ta gjerne kontakt med oss her eller på mail til hagelaget post@bosauhage.no.

Årsmøtet starter kl 18.30 på Frivilligsentralen i Bø og etter foredraget, som starter ca kl 19.00, blir det kaker og kaffe og loddsalg med fine gevinster!

Inngangspenger 50 kr for medlemer og 100 kroner for ikke medlemmer