Går du med en hagedam-drøm i magen er det smart å starte planleggingen i god tid. Kanskje er det smart få hjelp av fagfolk? Som medlem får du gratis svar på spørsmål om ditt grønne prosjekt, også om vinteren. 

Ekstra for medlemmer! Les vår store temasak om Livet rundt dammen.

Hageselskapets eksperter
 

Er det dam du vil lage, kan vår dam-ekspert, Ron Bruinvis, kan hjelpe deg på veien! Vår gartner, Anne Killingbergtrø, har bred erfaring og svarer på det meste. I tillegg til Ron har vi to andre eksperter som svarer innen sine spesialtfelter: Gustav Redalen kan alt om frukt og bær og Mona Nordli kan jord, økologisk dyrking og alt som hører med. Les mer om hageekspertene og flere andre medlemsfordeler på vår nettside.

Kontakt hageeekspertene

Send ditt grønne spørsmål til hageekspertene@hageselskapet.no Merk e-posten med ditt medlemsnummer. Fortell hvor du bor og send gjerne med et bilde eller to som kan illustrere saken, da vil du få bedre hjelp. Vi sørger for at du får svar fra rett person. 

Stort prosjekt?

Krever ditt prosjekt en større eller mer omfattende plan? Hos oss får medlemmer inntil tre timers hjelp med hageplanlegging til medlemspris: Kr. 3500 (inkl. mva.). Finn mer informasjon og en designer nær deg blant våre hageplanleggere.