Tirsdag 15. februar Åmotsbakke 4, kl 1830: Forkultivering av grønnsaker og sommerblomster. Vi sår, prikler og deler kunnskap og erfaringer. Informasjon og påmelding til studiering i gravefri dyrking.

Onsdag 09. mars Midt-Buskerud bibliotek i Vikersund, kl 1830: Å lykkes med frukttrær i hagen. Foredrag med Gustav Redalen om plassering, planting og stell.

Søndag 20. mars Hokksund Kultursal, Hokksund ungdomsskole, kl 1800: Foredrag med Claus Dalby. «Selskabsplanter - Plantekombinationer gennem et haveår» - en fortelling i ord og bilder, måned for måned i Claus Dalby vakre hage i Risskov i Danmark.

Tirsdag 19. april kl 1800: Felleskjøpet Nedmarken. Så - og priklemøte. Arbeidsmøte med såing og bytte av småplanter. Vi holder jord og frø, ta gjerne med småplanter for bytting hvis du har.

Søndag 15. mai: Hage- og handletur til Østfold. Vi besøker Mjærum staude- og urtesalg i Hobøl, Krukkegården på Ås og Villingstadparken Besøkshage i Røyken. Buss fra Åmot kl 0900.

Onsdag 18. mai kl 1830: Vandring i en blomstrende eplehage. Vi besøker Gustav Redalen på Øst-Modum. Ta gjerne med kveldsmat, vi anbefaler å avslutte med piknik under epletrærne.

Torsdag 19. mai kl 1900: Handledag hos Holte gartneri, produsent av frukttrær i Skotselv. 

Mai/juni, info om dag og tid kommer senere: Urtevandring i Kaggen

Onsdag 8. juni kl 1730 ute ved Åmotsbakken 4: Hagedagen 2022 – Grønt verksted. Det blir varierte aktiviteter med fokus mat fra egen hage og bærekraftig og insektsvennlig dyrking. Så- og planteverksted for barn. Demonstrasjon av gravefrie metoder i krukke, pallekarm eller bed. Plantebytting og planteauksjon. Salg og bytte av frøplanter, stiklinger, stauder, knoller og løk.  Inspirasjon om bruk og foredling av blomster, grønnsaker, frukt og bær fra hagen. Modum husflidslag har hagekafe med kortreiste innslag på menyen.

Onsdag 22. juni kl 1830: Hagevandring hos Anne Solberg i Doktorgården på Haugfoss.

Tirsdag 23. august kl 1830: Hagevandring i georginehagen hos Gudbrand Molandsveen på Fiskum.

September, info om dag og tid kommer senere: Sopptur. Soppkyndig Ingjerd Sjevling Caspersen Kopperud veileder oss på sopptur i området rundt Breivik gård. Servering av soppsuppe underveis.

17.-22. september: Temauke om foredling av hagens grøde. Foredrag og praktiske økter hvor vi høster, safter, sylter og presser epler og annen frukt. Det blir mulig å lage eplemost av frukt fra egen hage.

Onsdag 25. oktober Midt-Buskerud bibliotek i Vikersund kl 1830: Årsmøte + Foredrag om grønne inneplanter med Anders Røyneberg & Erik Schjerven. 

Onsdag 23. november kl 1830: Julemøte. Vi lager adventskrans og pynt til jul.