Norsk Hagetidend utgis av Hageselskap og du får 10 utgaver av Hagetidend i året, inkludert i medlemskapet. I tillegg kommer tilbudene fra ditt lokale hagelag, eller et annet hagelag du måtte ønske å besøke. Du får også rabatter på hageprodukter og tjenester og alle medlemmer får gratis, personlig svar på sine hagespørsmål fra våre seks fageksperter. Hagetidend er også i løssalg.

Vil du annonsere i Hagetidend? Her finner du Hagetidends medieplan for 2024 (PDF, 1MB)

Hageinspirasjon

Hvert nummer av bladet inneholder reportasjer fra norske hager, plantetemaer, nyttige og jordnære tips, nye produkter og kalender over det som skjer i hage-Norge.

Klatrerose vokser på en murvegg. Stauder i potter.

Hagetidend besøk norske hager over hele landet, hvor hageeierne deler sine erfaringer og hageinspirasjon med leserne.

Et hjemmelaget drivhus av gamle vinduer.

Praktisk hagestoff er til inspirasjon for den som vil skaffe seg uterom, sette opp murer eller  plattinger, anlegge blomsterbed, kjøkkenhager, skaffe drivhus - eller kanskje bygge selv. 

Kjøkkenhage er populært

Grønnsaksdyrking er populært og Hagetidend har alltid stoff om dyrking av matvekster for nybegynnere og den mer erfarne. Og vi er på inspirerende hjemmebesøk hos hagefolk og balkongbønder, som satser på dyrking av frukt, bær eller grønnsaker. 

Oppslag fra Hagetidend om dyrking på balkong.

Hagelagenes tilbud i kalenderen

Hageselskapet har aktive hagelag over hele landet, som presenterer sine tilbud og ektiviteter til medlemmer og andre i kalenderen i Hagetidend. Mange av lagene er også aktive på facebook og hvert hagelag har sin egen side på hageselskapet.no

Oppslag fra Hagtidend viser hagelagenes kalender.