Røyken hagelag og Ann Mari ønsker alle velkomne til hagevandring i Furutoppveien 12 i Røyken

Plantebyttet utføres på følgende måte: Man får bytte til seg halvparten av det antall planter man har med seg, de resterende selges til inntekt for hagelaget til slutt for en hyggelig pris. Hvis man for eksempel har med seg 10 planter, får man gratis bytte til seg 5 planter.

Kommer det noen spennende eller sjeldne planter vil vi arrangere en auksjon over disse.

De som får antatt planter til auksjonen får en ekstra bytte-plante for hver som blir antatt. Byttingen skjer i den rekkefølgen man ankommer. Når alle har kommet og plantene er satt ut tar vi hagevandringen. Vi starter byttingen etter auksjonen.

Først får nr. 1 velge en plante, så nummer 2 en plante osv. helt til sistemann har fått valgt en plante. Og så gjentas prosessen til alle har fått byttet til seg de antall planter man skal ha.

Husk at alle planter må være navnet og helst plassert i potter. Vennligst ikke ta med store mengder av samme plante, og husk at det ikke er alle som har brunsnegler enda.

Har du ikke planter å bytte, er det fullt mulig å skaffe seg planter likevel. Vi har auksjon, og det er alltid masse planter igjen på slutten som er til salgs. 😊🌻