Askøy hagelag har invitert Elise Nyborg-Christensen til Askøy for å snakke om "Dyrehold i hagen" 19.1.  Elise har et lite gårdsbruk med dyr, høner, lamaer, moskusender, en påfugl, bier og to katter.  I tillegg dyrker hun grønnsaker, har drivhus, stauder og noen frukttrær i hagen sin.  Hagen ligger i Blomvåg i Øygarden. 
Denne kvelden vil Elise fortelle om hvordan det er å ha dyr i hagen sin, og vi håper også hun vil fortelle om utfordringer og fordeler med dette, som vi kan ta med oss videre med tanke på å ha dyr i våre egne hager.  
Etter foredraget blir det lett servering og lotteri.  
Inngangsbillett kr. 50,-. 
På grunn av koronasituasjonen pr. d.d. er det begrenset plass på dette arrangementet, og vi ber derfor om påmelding av interesserte, før arrangementet til Askøy Hagelags email "askoyhagelag@gmail.com" eller til mobil 98625332 v/Sylvi.  Dere kan lese om retningslinjer for arrangement i Askøy kommune på kommunens hjemmesider.  
Det kommer nye retningslinjer når det gjelder korona, på fredag så dersom det blir endringer vil vi selvsagt rette oss etter dette.  Vi vil da sende ut ny melding til medlemmene og i Askøy Hagelags offisielle facebook-gruppe.