Hei og velkommen til et nytt hageår alle hagevenner!

Her kommer en foreløpig oversikt over det vi har planlagt så langt i 2024. Håper det er noe for enhver som liker det grønne.

Tirsdag 13.februar kl 18.00 Så og Frøkveld med hagelaget. Vi møtes på Dokka vgs og utveksler erfaringer og deler tips om såing. Vi deler frø med hverandre. Har du ikke frø selv, så gjør det ingenting. Vi deler det vi har. Det vil også bli salg av noen frø. Øistein forteller om hvordan vi kan lykkes med maisdyrking. Reidun og Ane forteller om sine erfaringer med andre vekster .Kom da vel, så blir vi bedre kjent. Velkommen til en hyggelig hagekveld.

Mars: Foredrag om Hageplanlegging. Jobber med dato, foredragsholder og lokaler. Kommer tilbake til dette arrangementet.

Onsdag 10.april kl 18.00 blir det så og priklekveld i drivhuset til Hanna, Skinnerlivegen 31, Aust Torpa. Kan komme endring i dato.

Mandag 15.april kl 18.00 (kan komme annet kl.slett). I samarbeid med Torpa Bygdekvinnelag blir det foredrag på Torpa Barne og Ungdomsskole med tema "Levende hage på lag med naturen" . Vi er så heldige å få besøk av Gerd Ellen fra Hagespiren AS. Til sommeren håper vi at vi kan besøke hennes flotte og inspirernede hage på Reinsvoll.

Tirsdag 28.mai kl 19.30 Handledag for medlemmer av Hageselskapet hos Gartner Hagen/Hageland Dokka. Her får vi gode rabatter på sommerblomster, stauder, urter og trær. Enkel servering.

Juni: Planteloppemarked på Tid for tømmer, i Hov Sentrum. Dato kommer senere.

Lørdag 22.juni kl 10.00 til kl 15.00 blir det Hagefestival i Gjøvik sentrum med Gjøvik Hagelag, Vestre Toten hagelag og Østre Toten hagelag. Vi besøker dem. Samkjøring i privatbiler.

August: Hagevandringer, hvis vi finner hager som vil ha besøk av oss. Vil du ha besøk, så gi oss beskjed. Vi  kommer gjerne en tur. 

Sopptur i uke 37 med Ane og Eli. Tid og sted etter vær og forhold.

Tirdag 17.september, Matkveld med sopp som tema. Info om påmelding og pris kommer senere.

Lørdag 21.september og søndag 22.september. Bygdedager på Lokverkstedet. Hagelaget deltar med noe. Mer kommer etter hvert.

Tirsdag 8.oktober kl 18.00 Årsmøte i hagelaget på Maks kafe

Torsdag 31.oktober kl 17.00 til kl 21.00 Åpen Halloweenhage i Nedre Smebyveg 15.

Følg med for oppdateringer og andre sprell. Vi er et levende hagelag med et levende program, så endringer kan komme.

Vi gleder oss til å se dere gjennom året. Velkommen :-)