Årsmøtet høsten 2023 vedtok å endre navn fra Nordre Land hagelag til Land hagelag. Dette fordi vi har medlemmer fra begge Land kommunene og ønsker at alle i Landregionen skal føle tilhørighet til hagelaget. Vi jobber med å bytte navn i alle våre kanaler, men det tar litt tid å få det på plass. Vær tålmodige med oss. Det er ulike arrangement i begge kommunene og her er tre arrangementer i Søndre Land. Sett av disse datoene:

Lørdag 22.juni kl. 10.00-15.00 vi deltar på Tid for Tømmer med stand og planteloppemarked mm

 Onsdag 21.august blir det tre åpne hager i Søndre Land fra kl. 18.00 til kl. 21.00. Åpent for alle og ingen påmelding. Mer info om adressene kommer senere.

I tillegg blir det en Drømmehagedag på Vestsida i regi av Nordre Jønnes gård, søndag 18.august. Her blir kommer det mer info senere og det blir påmelding.

Følg oss gjerne på Instagram #Landhagelag og facebook (ny side). I tillegg har vi alltid oppdatert info på www.hageselskapet.no

 Vi har mange arrangementer som gir medlemsfordeler for medlemmer av hagelaget, men mange arrangement er også for alle interesserte.  Andre nærliggende hagelag har arrangementer som også gir medlemsfordeler.

 Barn og unge under 18 år går gratis på arrangementer hvor vi er arrangør. Dette gjelder i første omgang ut 2024.

 Håper vi ses i løpet av sesongen. Vi ønsker alle hjertelig velkommen på våre arrangementer.

 

 

Hilsen styret i Land hagelag