Vi har planlagt 4 kvelder, 16/1, 30/1, 13/2 og 5/3, kl. 18-21 alle kveldene.

Det er planlagt at alle deltakerne skal jobbe med en plan for egen hage.  Det kan være for hele hagen eller et lite område.  Vi skal ha forskjellige temaer for hver kveld, i tillegg til arbeid med planene våre.  Har du bøker om hageplanlegging, forskjellige stiler du liker, blader med ideer osv. så ta det gjerne med og del med oss andre.  Vi trenger så mye inspirasjon som mulig!

Vi oppfordret tidligere i høst til å ta bilder og mål av området du vil gjøre noe med, men det er fremdeles ikke for sent.  Mål opp sånn omtrent, tegn en skisse og ta med, eller bruk kommunens kart og skriv ut.  Det er mange muligheter.  Dette er også noe vi tar opp på kurset.

Hagelaget kjøper inn en del ark i A4 og A3 størrelse, med og uten rutenett, fargeblyanter, vanlige blyanter, og diverse annet.  Har du noe som egner seg ta det gjerne med.

1. kveld: Foredrag ved Gerd Ellen om forskjellige hagestiler, rom i hagen, former.  Etter foredraget blir det en liten stund med egenarbeid og gruppearbeid.  Ta gjerne med en grovskisse av hageområdet, eller jobb med det her.  Vi har også tid til litt kaffe/te og noe snacks.  Spørsmål og diskusjoner.  Det blir også muligheter for å stille spørsmål som Gerd Ellen kan forberede svar på til neste møte.

2. kveld: Foredrag om veggene i hagen, hekekr, trær, vegger, pergola osv.  Egenarbeid og gruppearbeid, kaffepause.  Spørsmål og diskusjoner.

3. kveld: Foredrag om temaer som jord, miljø, ressurser, bærekraft.  Egenarbeid og gruppearbeid, spørsmål og diskusjoner, kaffepause.

4. kveld: Tema plantevalg, farger, virkning.  Vi kan forhåpentligvis avslutte planen vår og være klar til å sette den ut i praksis når våren kommer.

Pris for hele studieringen 500 kr.  Ingen påmelding nødvendig, bare møt opp til første kveld.

Velkommen til en spennende studiering!