Presentasjon av Lier hagelag

Lier hagelag ble etablert i 1977 og består i øyeblikket av 126 medlemmer.

Vi avholder møter med spennende foredragsholdere eller andre aktiviteter cirka en gang i måneden fra mars til og med desember. I tillegg avholder vi et Planteloppemarked i mai måned, der man kan få tak i mange «godbiter» fra andre sine hager til en god pris. På Eplefestivalen i Lier og på Lierdagene deltar vi med stand. Tre ganger i året har vi dessuten en dugnad i hagen ved Lindrende enhet, Nøstehagen Bo- og omsorgssenter, der det er helt frivillig å delta.

Vi arrangerer også turer og reiser av og til. I 2018 var vi på tur til Anne Just’s Have i Danmark og i 2019 gikk turen til Göteborg med besøk i Trädgårdsforeningen i Botanisk hage. 2020 var et spesielt år med mange avlysninger på grunn av koronaepedemien, så da var vi ikke på tur. I 2021 og 2022 har vi holdt oss i Norge, med turer til Ramme Gård, Hedda Kortnes på Bøensæter i Aremark og til «Huset i drivhuset» i Lurdalen.

Tema på møtene våre prøver vi å variere slik at det skal være noe for alle.

Vi håper å kunne være til inspirasjon og gi dere økt hageglede. Dessuten er tilknytningen til et lokallag en fin anledning til å bli kjent med andre som har den samme interessen.

Husk å benytte dere av de forskjellige medlemsfordelene som Hageselskapet tilbyr.

Benytt også våre lokale rabattavtaler: 10 % på ordinære priser hos Plantebørsen og 10 % på ordinære priser hos Lier Planteland. Husk å ta med årets medlemskort!

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram og bli også gjerne medlem av Facebookgruppen vår «Lier hagelag»