Livsnyterhagen

Dette er et hageshow som baserer seg på boka – Livsnyterhagen. Der blir vi med inn i Anders Røyneberg og Erik Schjerven sin frodige, unike og vakre hage på Hadeland. Foredraget er fylt med bilder, film og gode ideer som er enkle å gjennomføre uansett om du har liten balkong eller stor hage. Alle kan lykkes med å grønne opp uterommet sitt, er Anders sin enkle tilnærming i sine foredrag. 

 Gjennom foredraget får du:

* Gode balkong- og hagetips

* Inspirerende ideer til krukker og bedd

* Praktiske råd for å lykkes med uterommet

* Tips til gøye hageprosjekter alle kan få til

* Trekning av grønn premie

* Mulighet til å stille Anders og Erik spørsmål og få konkrete råd

Billetter kjøpes ved Lier Kulturscene. Medlemsrabatt for hageselskapets medlemmer!

Ordinær billettpris kr. 220. Medlemspris kr. 120. Lånekort ved Lierbyen Bibliotek kr. 160. Medlemskortet må vises ved inngangen!

Kom og få inspirasjon til uterom som ikke krever all verden av innsats, hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte livet.

Lier hagelag, Frøbiblioteket, Syverud Gaard og foredragsholderne kommer til å ha stand i foajeen både før foredraget og i pausen. Her vil det være salg av forskjellige småplanter, knoller og løker. Utlån av frø og mulighet for å kjøpe signert bok.

Velkommen til hageshow! Dørene åpner klokken 17:00

Om foredragsholderne:
Anders Røyneberg aka @arcticgardener er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og jobber som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke og Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk. Våren 2023 kom deres første hagebok, Livsnyterhagen.