Mye skjer i hagen i løpet av høstmånedene. Og om vi planlegger, vil enda mer skje til våren! Vi legger til rette for at planter skal komme igjen til neste år, at ikke sneglene overvintrer, og fuglene har et sted å kose seg i vinter! Anne Synnøve Tafjord-Kirkebø vil snakke om gjenbruk i hagen. Om frø, stiklinger, løk og knoller og hvordan vi oppbevare dem. Hagen kan være til inspirasjon og glede og helst et sted å revitalisere seg selv og familien.

Dette foredraget gir ideer både til nye og erfarne hagedyrkere. 

Vi kjenner foredragsholder Anne Synnøve Tafjord-Kirkebø som journalist og fotograf - og særlig som NRK Hordalands hageekspert i mer enn 13 år. Hver mandag gikk radioprogrammet "Hagespalten" på Nrk P1+, helt frem til juni i fjor. Hun holder foredrag over det ganske land, der temaet er om hage, planter, stein, tre eller insekter.

Billettsalg: https://stordhagelag.ticketco.events/no/nb/e/foredrag_baerekraftig_hage

Sted: Høgskulen på Vestlandet. Auditorium SJU-149 . Auditoriet er i Hovedbygningen for undervisning (Merk: ikke administasjonsbygget/Glassbygget ved navn Eidsvoll). Bruk hovedinngangen som du ser når du går alléen fra busstoppen