Tirsdag 14. desember kl. 19:00 vil gartner Tor Smaaland besøke Halden hagelag og snakke om beskjæring.

Portrett av Tor Smaaland

“Å beskjære riktig er omtrent som å sykle. Har du funnet balansen, går det fort unna. Men det er ikke alltid godt å vite hvor du skal begynne første gang du skal ut i hagen og beskjære. … Heldigvis er prinsippene for beskjæring enkle.” Disse trøstende ord er hentet fra forordet i Tor Smaalands bok med den selvsagte tittelen “Beskjæring”.

Har du forvokste busker og kratt, formløse trær, og/eller frukttrær som trenger vedlikehold, og nøler du med å sette i gang med sekatør og sag? Er du redd for å gjøre feil? Eller besitter du kunnskapen, men kjenner at det mangler litt på motivasjonen? Vi tør påstå at etter denne foredragskvelden vil vi være mange som er klare for å gyve løs i hagen med nytt mot. De av dere som har sett/lest/hørt Tor tidligere, vet at dette vil bli interessant og morsomt.

Tor Smaaland (f. 1958) er tidligere slottsgartner, hageekspert i Dagbladet og NRK, populær forfatter av flere bøker, og er en aktiv foredragsholder. Han har mer enn 30 års fartstid som gartner. Han har også bakgrunn som redaktør og fagjournalist i flere norske park- og gartnerblader. Tor eier og driver firmaet "Smaa Landskap AS".

Alle som er interessert i å høre om dette evig aktuelle temaet i Halden Hagelag er hjertelig velkommen til kantina på Halden vdg skole, avd, Risum (Iddeveien 37)

Tirsdag 14. desember kl. 19:00

Møtet er åpnet for alle. Ta gjerne med en venn slektning og/eller kollega til en lærerik kveld. Det blir anledning til å kjøpe kaffe med noe attåt, og det blir loddsalg med fine premier.

❄️ Vel møtt! ❄️