Dette har vi i styret ikke gjort før, men vi tror vi har funnet en praktisk gjennomføring av bagasjelukehageloppemarkedet. Jeg må humre litt, for "bagasjelukehageloppemarked" finnes nok ikke i ordboka. Men ordet er ganske så dekkende for det som kommer til å bli gjennomført. Onsdag er det forresten meldt fint vær - *bank i bordet*.

Tid: 7. september kl. 17:30 (vi avslutter i tid til å kunne rydde sammen og spasere til kantina for møte kl. 19:00) OBS! Selgerne bør komme en stund før, slik at man rekker å ordne for salg. Men selve salget går først i gang når startsignalet går kl. 17:30. 

Sted: Den store p-plassen ved hovedveien der vi kjører inn når vi skal på hagelagsmøter. PS! Se bilde!

Gjennomføring: Ta med deg dine salgsvarer (delede stauder, frø, stiklinger, og annet som er hagerelatert) i bagasjerommet på bilen din. Bagasjerommet samt evt. plassen på bakken ved siden av blir din "salgsbod", eller om du vil ta med deg et campingbord el.l. Best egnede betalingsmåter er kontanter og Vipps, men det kan også gjøres byttehandler. 10% av salget går til hagelagets pengekasse. Dette kan du gi i kontanter eller vippse. 

Tenk på! Merke plantene og andre varer godt med navn (og gjerne bilde), godt synlige priser, og mob.nr. hvis du ønsker at kundene vippser. Still opp med kremmer i magen og smil om munnen!

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god handel!

/May-Liss Harseth,
på vegne av styret i Halden hagelag

🌻

P-plassen