«Vår egen» Johan Strand holder foredrag om magnolia. De aller fleste av oss kjenner godt til Johan. Han har vært medlem i Halden hagelag i over tjue år, og omtrent halvdelen av disse årene har han jobbet i styret.
De av dere som ikke kjenner til Johan noe særlig fra før; ta en titt på bloggen hans, et tidsskrift som heter Hagedesignerens hjørne. Der finnes masse god lesning, og bilder attåt. www.hageplanlegging.com


Johan Strand

Så... hvilken Magnolia skal du velge den dagen du står i hagesenteret? Der finner du hvitblomstrete magnoliaplanter i tillegg til sorter med rosa, purpur eller gule blomster. Noen blir store trær, andre blir små trær eller store busker. Ikke fullt så store busker - for den lille hagen -fins også å kjøpe i hagesenteret. Og alle sammen blomstrer de tidlig om våren, ikke sant? Neida, sommerblomstrende Magnoliaer kan du også skaffe deg. Kjedelige trær etter blomstringen, sier du? Da kan du jo kjøpe en av sortene med kjempeblader, mer enn halvmeteren lange. Spennende - og hvorfor ikke plusse på med en sort med dekorative magnoliafrukter når du først er igang?

Magnolia

Etter å ha hørt på foredraget står du kanskje litt bedre rustet før besøket i hagesenteret. Og med enda større lyst til å skaffe deg et eksemplar av verdens eldste og mest eksotiske trær!

🌸 Møtet er åpent for alle. Ta gjerne med en venn slektning og/eller kollega til en lærerik kveld. Det blir anledning til å kjøpe kaffe med noe attåt, og det blir loddsalg med fine premier. 🌸


Vel møtt!