Kjære hagevenner – nå blir det festlig i Halden sentrum 

plantesalg2.jpg 


Etter forslag fra Frivillighet Norge har regjeringen besluttet at 2022 skal markeres som Frivillighetens år.

Hageselskapet har tatt initiativ til «VÅR DAG» - hagedagen 8. juni – der de oppmuntrer hagelag i hele landet til å velge å markere dagen på valgfritt vis. Formålet med Hagedagen er å synliggjøre hagelaget og betydningen det har for grønne gleder og naturmangfold i lokalsamfunnet.

Halden hagelag velger dog å ha VÅR DAG den 18. juni kl. 10-16  

i Busterudparken - med stand og plantesalg

For denne dagen har lokale krefter slått seg sammen. Haldenfestivalen og Halden kommune ønsker å samarbeide om denne dagen til å også synliggjøre frivilligheten lokalt i Halden. Målet er å vise frem Haldens mangfold av frivillighet, og at hele Halden sentrum, fra sør til nord, skal være fylt med aktivitet og mennesker.
Frivillige lag og foreninger som ønsker å vise seg frem med boder, stands og aktiviteter kommer til å være på plass i Busterudparken, og Halden hagelag vil være blant dem. Ordføreren åpner arrangementet klokken 10.00, og vi avslutter samtidig som Haldendagen klokken 16.00.

Utover vår stand, der vi i styret presenterer Halden hagelag, blir det salg av planter til inntekt for hagelaget vårt (slik vi har gjort i mange år på Haldendagen). Du som er medlem allerede, stikk gjerne innom oss. Og hjelp oss gjerne med å kjenne deg igjen; «Hei! Jég er medlem, vet du!» :) Vi i styret kommer sikkert til å være svimle av folkehavet og kommer ikke til å kjenne igjen alle våre egne. (Dere kjenner oss igjen på de grønne hodeplaggene med Hageselskapets logo.)

Evt. nye medlemmer er velkommen til å melde seg inn denne dagen, og vi vil hjelpe til med registrering. Alle nye medlemmer får velkomstgave. Og om du lurer på dette med hagerømlinger og containerne, kan du hente brosjyre og annen info hos oss.

Velkommen til standen vår! Nr. 50! Vi gleder oss til å se dere!

Haldenfestivalen - frivillighetens år 2022