I den nye boka Livsnyterhagen - som dette hageshowet baserer seg på - blir vi med inn i Anders Røyneberg og Erik Schjerven sin frodige, unike og vakre hage på Hadeland. Presentasjonen er spekka med bilder, film og gode ideer som er enkle å gjennomføre uansett om du har liten balkong eller stor hage. Alle kan lykkes med å grønne opp uterommet sitt, er Anders sin enkle tilnærming i sine foredrag. 

Gjennom foredraget får du:

* Gode balkong- og hagetips

* Inspirerende ideer til krukker og bedd

* Praktiske råd for å lykkes med uterommet

* Trekning av grønn premie

* Mulighet til å stille Anders og Erik spørsmål i etterkant og få konkrete rådKrediteres Astrid Waller

* Kjøp den nyeste boken, Livsnyterhagen, signert

Kom og få inspirasjon til uterom som ikke krever all verden av innsats, hvor du virkelig kan senke skuldrene og nyte livet.

Velkommen til hageshow!

Om foredragsholderne:
Anders Røyneberg aka @arcticgardener er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og jobber som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke, Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk. Våren 2023 kom deres første hagebok, Livsnyterhagen.

Foto av Astrid Waller