Skien hagelag ønsker alle velkommen til møtene våre i Hauges Minde. Vi har satt opp et allsidig program,men vi måtte avlyse de fleste arrangemøtene våre. Nå starter vi opp igjen.  Vi hadde vellykket plantebytte i Prestegårdshagen 30. august, med mange fremmøtte og alle fikk med seg mange planter. Neste arrangement er Høstkranseverksted som var planlagt 15 september, men vi har flyttet datoen til 6.oktober  grunnet varm høst og at natuematrialene ikke har fått de fine høstfargen. Du kan ellers lese mer om de to medlemsmøtene  i oktober og november i vår blad Hagevennen. som ble sendt til medlemmene i februar. Vi har også egen facebookside, hvor vi annonserer arrangementene våre fortløpende. Her legger vi ut bilder av våre aktiviteter og gir ellers gode råd og tips.

Møtested: Hauges Minde, Lundegata 15, kl.1900, hvis ikke annet er nevnt.

 

6. oktober

Vi lager høstkranser sammen i hagen til Skien Prestgård kl. 17-21. Vi skal lage haustkranser av matriealer vi har sanket inn fra naturen. I tillegg er det mulig å kjøpe matrielpakke med krans og det du ellers trenger. Frist for påmelding er 1. oktober til Elin 902 58 139. Pris pr. deltaker kr 200,- (ikke medlemmer kr. 300,-) Påmeldte for mer informasjon om verkstedet/kurset etter fristen for påmelding 1. oktober.

25. oktober

Hagen på lag med naturen - vakre staudekombinasjoner sammen med roser og klematis ved Helen Fredholm. Møtested: Hauges Minde KL. 19.00

29. november 

Dram og likør av tamme og ville vekster ved Anne Molia. Hauges Minde kl. 19.00