Hva skjer Telemark forsideDa er vi klar for et nytt hageår 🌿 og jeg antar at flere av dere allerede er i gang med å forberede sommerens blomstergleder. Enten du sår, planlegger uteområdet eller forbereder hva du skal plante, så har vi utvilsomt en flott tid foran oss, mens vi venter på at sola og varmen skal overta for vinteren.

Start gjerne med å se på oversiktskalenderen i Hva skjer 2024 - der kan du orientere deg om alle de spennende aktivitetene som skjer rundt omkring i de 12 lokallagene i Telemark måned for måned. Noter ned det du vil være med på - moroa starter allerede i januar.

Mange av dere har deltatt på hageturer i regi av Hageselskapet Telemark, og vi er nå ute i god tid med å invitere til neste tur. Dette fordi bindende påmelding må skje i høst, så fort flyrutene for 2025 blir annonsert.  Turen går til Surrey, sør for London, 27.-31. mars 2025. På denne tiden er det fantastisk blomstring i England, med løkblomster og vårblomstrende busker. Vi håper mange ønsker å være med på turen, og setter pris på at dere sender en uforpliktende påmelding til Christian Kierulf så snart som mulig på epost christian.kierulf.@nenett.no eller tlf 478 56 326.