Onsdag 22. mai arrangerer Ås hagelag plantesalg / planteloppemarked kl 18-20 i Tårnveien 6 der Shiori Koga åpner hagen sin. Det vil også være mulig å gå rundt i hagen og du kan kjøpe kaffe/te og kake. Alt sammen til inntekt for Ås hagelag. Ta med et handlenett, pose eller annet som du kan ta med plantene hjem i. 

Planter til planteloppemarked

Plantesalget baserer seg på planter som medlemmer i hagelaget og evt. andre leverer, enten det er stauder du kan dele eller det er sommerblomster eller grønnsaker du har sådd for mange av. Levering av planter skjer på samme adresse mandag 20. og tirsdag 21. fra kl 16 til 20. Lever gjerne i potter eller poser slik at plantene klarer seg til de kommer i jorden hos den nye eieren og merk dem gjerne med hva de heter. Priser vil bli fastsatt av hagelagets styre. 

Vi er altså avhengige av at også du leverer noe for å få til et godt hagelagsmarked, så kanskje du kan tenke på det når du begynner på vårryddingen i din hage. Det som det er mye av hos deg er kanskje noe andre kan bruke. Del planter til gjensidig glede og "gjenbruk" - delt glede er dobbelt glede.  

Parkering

Det er mulig å parkere foran fotballstadion, parkering foran svømmehallen og parkering på ungdomskolen som er markert med gul (NB! Idrettsveien inn til ungdomskolen er egentlig innkjøring forbud selv om mange kjører der). Vær obs på fotballspillere om dere kommer med bil - det er sikkert fotballkamp den dagen om mange spillere i området. Blått kryss er der planteloppemarkedet vil være.

Parkering

Vi ser fram til årets planteloppemarked og gleder oss til å seg deg der. 

Velkommen!