Hageglede i over 100 år!

Ullensaker Hagelag ble stiftet i mai 1919 som Ullensaker havebruksforening, og lever fortsatt i beste velgående. I dokumentet fra den gang står det i paragraf 1:  "Foreningens virkefelt omfatter Ullensaker herred og formål er på enhver måte å arbeide for hagebrukets framgang i bygden".

Dette formålet arbeider vi fortsatt etter og vi er et aktivt hagelag med mange ildsjeler. Ullensaker har med årene blitt en stor kommune med høy grad av utbygging, samtidig som hagearbeid og dyrking av egen mat har blitt veldig populært. Denne utviklingen prøver vi å gjenspeile etter beste evne ved valg av foredrag og aktiviteter. Hagelaget har rundt 200 medlemmer, men vi vil gjerne vil ha med flere.

Har du lyst å bli med i hagelaget eller har innspill og ideer er du hjertelig velkommen til oss. Du behøver ikke å ha en flott hage for å være med, det holder masse med interesse for hage og planter.

Her finner du en forenklet oversikt for årets aktiviteter. Mer informasjon blir lagt ut fortløpende her på websiden og på Facebooksiden vår.
Endringer kan forekomme.

Kjøkkenhage