Dyrking av grønnsaker i pallekarmerDyrking av grønnsaker i pallekarmer.

Vi vil påstå at dyrking av grønnsaker er høyt oppe på lista blant hagetemaer som er i vinden for tiden. Fullstendig selvberging er kanskje hverken oppnåelig eller interessant for alle, men de fleste vi kunne ha glede av sin egen grønnsakshage uansett hvor stor den er.

Monica Bang fra Nannestad kommer og forteller hvordan hun dyrker i pallekarmer, noe som er en veldig praktisk skalerbart måte å jobbe på. De fleste som får sansen for denne formen for dyrking utvider stadig med flere karmer og sorter. Monica har god erfaring med hva som fungerer, både når det gjelder det praktiske arbeidet og hvilke sorter som fungerer her vi bor. Tar du turen innom er vi helt sikre på at du har lyst å gå rett ut i hagen å sette i gang. Siden foredraget er sent i april skulle det meste ligge til rette for nettopp dette. Lykke til!

Litt om foredragsholder:

Monica Bang er en engasjerende, morsom og kunnskapsrik foredragsholder med en god porsjon selvironi. Vi er sikre på at du vil finne henne veldig inspirerende. Hun er vokste opp på et småbruk i Wales og kom til Nannestad for over 50 år siden. I dag bor hun på gården som eies av  sønnen, og får lov å boltre seg med flere mål der hun dyrker grønnsaker, bær, frukt, mange stauder og andre prydvekster. I tillegg har hun også bikuber som produserer honning. Før hun ble pensjonist jobbet hun i Mattilsynet med innsatsvarer i landbruket. Monica er tidligere medlem i Nannestad hagelag (styremedlem i noen tiår) og sitter nå i styret i Nannestad bygdekvinnelag. Hun er opptatt av å bestrebe en bærekraftig livstil.

Pallekarmer og drivhusInngang kr 50,- som dekker enkel servering. Det blir loddsalg med fine premier.
Alle er hjertelig velkomne