Foto av Tommy TønsbergTerrassehage med Tommy Tønsberg fra Garden Living.

Terrassehage er et stadig mer aktuelt tema, spesielt her i Ullensaker med stor utbygging av leiligheter hvor uterommet er begrenset.
Det er jo ikke slik at du ikke kan ha en grønn oase selv om du kun har en terrasse eller balkong! I dette foredraget med Tommy Tønsberg kan du få gode tips og masser av inspirasjon om hvordan du kan anlegge og få et frodig uterom på liten plass. Har du stor hage? Vi er likevel sikker på at foredraget er interessant, de aller fleste har jo gjerne en terrasse i tillegg. Vinn-vinn her altså!

Litt om foredragsholder:

Tommy Tønsberg er en velkjent og populær foredragsholder blant medlemmene i Ullensaker Hagelag. Han er utdannet gartner og  har skrevet flere bøker om planter, blomster  og hagestell. I tillegg driver han nettbutikken Garden Living sammen med Kenneth Ingebretsen . Han har en nærmest utømmelig plantefaglig kunnskap og er kjent som en meget dyktig foredragsholder. De som har hengt med en stund vil nok huske at han i mange år også var redaktør i Norsk hagetidend. Tommy er også en meget dyktig fotograf og har tatt utallige flotte plantebilder. 

Hagebloggen til Garden Living anbefales for alle hageinteresserte.  Nettbutikken er et must og alle hageglades egen godteributikk. 

Inngang kr 50,- som dekker enkel servering. Det blir loddsalg med fine premier.
Alle er hjertelig velkomne!