Et fyrverkeri av en foredragholder!

Johnny AndersenMange kjenner sikkert Johnny fra forskjellige plantemarkeder hvor han alltid har masse spennende stauder, busker og trær for salg. Og han er også en veldig god og inspirerende foredragsholder med en masse kunnskap. Denne gangen er temaet woodland eller skoglund på norsk.En hage hvor naturen er inspirator med stier som former seg naturlig mellom trær, busker og stauder. Har du en naturhage så er det et veldig godt utgangspunkt. Ellers går det fint å bygge opp litt woodland på en del av hagen, men litt tid tar det.

Dette blir garantert en hyggelig kveld. Han har også med seg noen spennende planter for salg. I tillegg kommer Tommy Tønsberg fra Garden Living AS med en hel del blomsterløk for salg.

Hva er Foto av mose og soppen woodlandhage?

Et woodland kan sies å være en blanding mellom vill skog og en mer ordnet hage – plantene er satt opp slik at hver plante får sin optimale form rent estetisk og i kombinasjon med hverandre.

Dyrkingsformen sies å ha oppstått i England på slutten av 1800-tallet, da anleggsgartnere plasserte overskuddsplanter i utkanten av parkene. De skal da ha oppdaget at plantene beskyttet mot vind, at miljøene i skyggen gagnet plantene og at plantene i mange tilfeller trivdes bedre enn de som sto mer ubeskyttet.

Et woodland fungerer godt til både små og store områder. Om du eier en naturtomt eller en igjengrodd hage, har du spesielt gode forutsetninger ettersom du da kan ta utgangspunkt i de trærne og buskene som allerede finnes.

Det går selvsagt an å skape denne lundaktige hageformen på bar bakke, men det tar da litt lengre tid ettersom trær og busker trenger tid for å etablere seg.
(hentet fra Plantasjen)

Inngang kr 50,- som dekker enkel servering. Det blir loddsalg med fine premier.
Alle er hjertelig velkomne!