Fire flotte damer reiste til Sunde fjordhotell for å delta på årsmøtet for hageselskapet Møre og Romsdal.

Det var ei kjekk helg med masse inspirasjon og ivrige diskusjoner.

Helga startet med årsmøte saker deretter et fint foredrag med Claus Dalby - små hager, store drømmer.  Han hadde med seg masse flotte bøker til salgs og viste oss mange bilder med masse inspirasjon. 

Det var også et foredrag om roser med Nina Elisabeth Bøe og Aud Irene Teilgård. De fortalte om de forskjellige kategoriene med roser vi har. Hva som passer godt til vårt klima og viste masse flotte bilder.

Vi fikk servert lunsj og middag i restauranten på hotellet å det blei mange spennende samtaler rundt bordet med andre `hagegale` folk.

Etter middag var det kåring av årets hagelag. Vi var å heldige å være 1 av de 3 nominerte men Ålesund hagelag stakk av med seieren. Gratulerer så mye til dem å for en kjempe innsats i året som var.

Søndag hadde Rauma hagelag som vant årets hagelag 2023 foredrag. De vant både årets hagelag 2023 i Møre & Romsdal og årets hagelag i Norge!

Dagen blei avslutte med dialogspill og lunsj.

Vi kunne jo selvfølgelig ikke dra på tur uten å dra innom et hagesenter eller to, så vi tok turen innom Hadeland viddal og Hadeland Sletta på tur hjem å fikk med oss noen godbiter .

Neders på siden finner du noen bilder fra turen :-)