Onsdag kveld 21.februar var Dennis Asbjørnsen fra Spiselig hage her hos oss i Averøy hagelag for å holde foredrag. Det ble en inspirerende og utrolig kjekk kveld med hele 141 personer. 

Her er litt info om Dennis:

Dennis Asbjørnsen er en ung, spennende blogger, greenfluencer, forfatter, foredragsholder og innehaver av Norges største kjøkkenhagekonto i SoMe som elsker egendyrka økomat fra egen hage i Stavanger.

Utgangspunktet for Dennis var rett og slett ønsket om å lage en liten kjøkkenhage, og da med prinsipp om å dyrke økologisk og bærekraftig. Det innebar å gjenbruke potter og hageredskaper, sanke egne frø og drive manuelt håndarbeid. Ønsket var å bruke minst mulig penger på kjøkkenhagen – og resultatet er at Dennis i dag spiser egendyrka økologisk mat fra egen hage!

Erfaringene Dennis gjør seg, og den unike gleden han føler ved å dyrke sin egen mat, har resultert i Norges største kjøkkenhagekonto på Instagram, og en stor interesse for foredrag og kurs. Her sprer Dennis kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster – enten det er i en svær kjøkkenhage, på balkongen eller i et kjøkkenvindu. Verdien er den samme uansett hvor stor eller liten plass man har. Du dyrker og skaper noe!

Asbjørnsen har tre grunnprinsipper for alt han gjør:
Enkelt, billig og bærekraftig.
Dette er prinsipper han formidler hvor enn han er – i alle sammenhenger!
Dennis fører et godt samarbeid med landets ledende hageleverandører – og han har en egen nettbutikk med diverse spiselige vekster og eget hageutstyr gjennom merkevaren SPISELIGHAGE.

Du finner ytterligere informasjon om Dennis og alt han steller med her:
www.spiselighage.no