Inspirasjonsforedrag; Ett år i Maris hage

 

Arrangementet er åpent for alle.

Vestnes hagelag har vært så heldige å få mulighet til å gjennomføre dette arrangementet, som er en del av Fylkesturneen til Hageselskapet region Møre og Romsdal.

Vestnes hagelag vil gjerne spre grønne gleder, og arrangerer denne gangen inspirasjonskveld 5.4.22 på Frivilligsentralen i Vestnes sentrum.

Har du hage, planlegger du hage eller er du opptatt av blomster og «grønne gleder» i bed og krukker, vil du finne inspirasjon sammen med oss denne kvelden. Vi ønsker deg velkommen til en kveld der landskapsarkitekt Mari Klauseth Hagen, deler kreativitet, bilder og erfaringer med oss. Til daglig driver landskapsarkitekten, Mari. HAGEN landskap i Rauma. Hun har arbeidet med hagerådgivning over mange år og har selv opparbeidet en hage. Her holder hun hagekurs på sommeren og dyrker snittblomster for salg.

I tillegg til et frodig foredrag med bilder serverer vi noe enkelt å drikke og spise, på billetten. Loddsalg med hagerelaterte gevinster har vi alltid Her deltar du med kontanter eller Vipps.

 

Foredraget «Ett år i Maris hage» vil forhåpentligvis gi deg inspirasjon til å begynne med hage eller til å fortsette med den du har. Å lage en hage er en kontinuerlig prosess –

og en blir -heldigvis- aldri ferdig

Velkommen skal du være.

Vestnes hagelag