I løpet av 15 dager har Høylandet Hagelag i samarbeid med Høylandet Folkebibliotek laget frøbibliotek som er lokalisert på Høylandet skole. 2 dugnadskvelder måtte til der vi brettet frøposer, klipte opp etiketter og fordelte frøene i mindre forpakninger. Utstillingen måtte også pyntes opp ordentlig. Vi er utrolig takknemlig for å ha fått vår egen hagekrok i bibliotekets lokaler.

19 personer var tilstede da vi åpnet Høylandet Frøbibliotek. Åpningen ble en suksess, og det var flere som lånte med seg frø denne kvelden. Det ble sang og musikk fra Lena Fossland Brøndbo, bibliotekar Johanne Fossland informerte om bibliotekets tilbud, og Ann-Kristin Grannes ga oss en innføring i hvordan frøbiblioteket fungerer. Ordfører Ole Joar Flaat holdt en liten tale, og det ble en gøy seanse når snora skulle klippes med hekksaks! Flere medlemmer møtte opp med kaffe og kaker. Vi loddet ut grønne premier, noen dyrket av medlemmer, andre sponset av det lokale gartneriet Tyldum Blomster.

Leder i regionlaget Hageselskapet Trøndelag Nord, Marna Ramsøy, var også tilstede, og overrasket de oppmøtte ved å dele ut prisen for "årets hagelag" til Høylandet Hagelag. Vi er utrolig stolte over hva vi har klart å få til sammen, og gleder oss på fortsettelsen!

Namdalsavisa dekket saken og artikkelen kan du lese her!