Vi bruker personopplysningene til å administrere medlemskapet, sende ut Norsk Hagetidend og bestilte varer, utstede medlemskort og faktura, og kommunisere med deg om medlemskapet ditt eller kjøp du har gjort hos oss.

Ved registrering av medlemskapet samtykker du i at Det norske hageselskap lagrer personalia, lokallagstilknytning, vervhistorikk og betalingsinformasjon.

Du godkjenner samtidig behandling av dine personopplysninger og mottak av e-post, sms og post fra oss. Vi vil kunne kontakte deg gjennom disse kanalene for å overholde våre forpliktelser overfor deg som medlem/kunde og sende nødvendig informasjon om medlemskapet/kjøpet og om tilbudene du har som medlem i Hageselskapet.

Du kan fravelge mottak av sms, men vi vil likevel kunne sende deg nødvendig informasjon om medlemskapet eller varekjøp.

Du kan velge å motta Hageselskapets nyhetsbrev med ekstra inspirasjon, nyttige hagetips og informasjon om dine medlemsfordeler. Du kan når som helst endre dette valget på Min side, ved å avmelde deg via lenken på nyhetsbrevet eller ta kontakt med oss.

Hageselskapet vil aldri utlevere dine personopplysninger til andre parter.

Hageselskapet innhenter og behandler følgende personopplysninger​:

Medlemmer/kunder
- Navn
Adresse
E-postadresse
- Mobilnummer

Kun medlemmer
- Fødselsdato (Valgfritt. Brukes kun til statistikk.)

Tillitsvalgte
I tillegg til opplysningene som medlem: Opplysninger om verv som tillitsvalgt.
For tillitsvalgte som deltar på møter og samlinger, innhenter vi personnummer, informasjon om allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å utbetale refusjon av reiseutgifter og å legge forholdene til rette ved arrangementer.

Endre personopplysninger

Som medlem har du rett til innsyn og å endre egne personopplysninger. Dine samtykker og enkelte opplysninger kan du selv endre ved å logge inn på Min side. Der finner du oppdatert informasjon om hva som er registrert om deg i vårt medlemsregister.

Du kan når som helst endre samtykker eller kreve sletting av personopplysninger i samsvar med gjeldende lovgivning. I henhold til gjeldende lovverk, vil vi slette all personlig informasjon når medlemskapet/kundeforholdet har vært inaktivt i mer enn fem år.

Ta kontakt med administrasjonen på en av disse måtene:
E-post: post@hageselskapet.no
Telefon: 94 00 93 01 (hvd. 10.00–14.00)

Post: Det norske hageselskap, Postboks 53 Manglerud, 0612 Oslo