JULEMØTE

I kveld lager vi ulike juledekorasjoner. Styret vil ha med en del ingredienser vi kan lage sammen, men har du noe du ønsker å lage så ta det med. Her er noe vi tenker å dele:

Svibler i voks

Smelt rester av stearinlys i vannbad. Dypp løken i stearinet og la det tørke litt før du dypper det igjen. Dette tar bare noen sekunder. Jo flere ganger man dypper, jo tettere blir stearinen og eventuell farge. Sviblene på bildet ble dyppet ca 15 ganger.For å få en liten vri på sviblene kan man tilsette konditorfarge i stearinen eller rulle svibelløkene i glitter før siste lag med stearin tørker. 

Svibler i voks

Hagelaget har med svibler og voks. Medlemmer får prøve seg så langt råstoffet rekker.

Mosekuler

Vi viser deg hvordan du kan lage flotte pyntekuler av mose. De er enkle å lage og like dekorative ute som inne. Mosekuler er flotte å pynte med enten det er ved inngangspartiet, i lysfatet eller festbordet.

Mosekuler

Hagelaget holder noe mose, men ta med om du har. 

Kokedama

Kokedama er en japansk kunstferdig måte å dyrke planter på. Jord pakkes inn i en mose ball hvor man planter hva man ønsker og surrer det så fast med tråd. Denne kan så henge eller dekorere fat. Har du avlegger med røtter fra inneplante kan den brukes i en kokedama. 

Svibel

KRYDDERBLANDING

Vi har med urtekrydder som kan blandes sammen til ulike krydderblandinger. Sundt og godt.

QUIZ

Til kaffen vil det også bli servert en krydder - Quiz som kassereren har laget.

Vi gleder oss til en kreativ kveld. 

Julemøtet er gratis.

VELKOMMEN!