25 juni – kl 07.00 presis starter vi fra Mjøsstranda.

Turen går med buss til Hesleberg gartneri i Vollen i Asker. Hesleberg gartneri er en familiebedrift i tredje generasjon. De er spesialister på roser, vi finner 1000 sorter i gartneriet (om de ikke er utsolgt). Men det finnes også mye annet i dette gartneriet.

Etter besøket hos Hesleberg tenker vi å stoppe ved en restaurant i Vollen. Vi har kontaktet restaurant Vito med forespørsel om de kan ta imot oss, men har ikke mottatt bekreftelse. Får vi ikke plass på Vito så finner vi en annen restaurant og kommer til å be om en fiskemiddag, en kjøttmiddag og vegan middag som deltakerne kan velge mellom. Vi gir endelig beskjed om hvor vi spiser når det er bestemt. Men dere bør melde dere på nå, prisen blir den samme uansett hvor vi spiser.

Etter maten drar vi på hagevandring i «Hagen i Kjos» i Jessheim. Det koster kr. 100 pr. person for hagevandring hos Kjos de serverer kaffe og en kake. Dette er Hagen i Kjos sin egen presentasjon: «Hagen på Kjos er en stor gårds hage som eies av Heidi Kopperud og Erik Sedin. Hagen er Heidi og hennes mor Grethe Kopperud store hobby. Med god hjelp fra Erik som fikser det meste er det bygd to frittstående hagestuer og et drivhus. Hagen har mange store blomsterbed med mye beplantning og veldig mange potter som Grethe overvintrer og steller i Kjelleren».

Turen koster kr. 400 inklusiv middag og inngang på hagevandring for medlemmer, kr. 700 inklusiv middag og hagevandring for ikke medlemmer.

Bindende påmelding innen 13. juni til: Liv Rigmor Sølland, mail: liv.rigmor.soelland@gmail.com

Turen betales ved påmelding Kto. nr nr. 2010.44.55450/vipsnummer 25139 Husk å merk betalingen med navn på den som skal delta på turen. Vi reserverer ikke plass til deg før turen er betalt.

Ta med niste. Vi starter kl 07 fra MjøsstrandaBlomst og vil være tilbake på Gjøvik ca. kl 19. Middag blir ca. kl 13. Hver enkelt bestiller drikke til maten ved bordet, drikke er ikke inkludert i prisen. Håper medlemmene vår har lyst på en koselig tur med hagelaget nå etter 2 år med pandemi. Turen er åpen for både medlemmer og ikke medlemmer. Meld deg på og bli med.