Denne våren skal vi snekre plantekasser, forkultivere, så på friland, plante ut og høste inn i fellesskap. Kommende sesonger, og i tråd med hva vi har tid og lyst til, kan Bø felleshage utvides med bærbusker, frukttrær, eng, sansehage og annet. Veien blir til mens vi går!

Både deltakelse, utstyr og dugnadsmåltider er gratis, og alle er velkomne til å delta i dyrkingsfellesskapet: foreldre med barn i skolealder, ungdom, unge voksne, godt voksne, pensjonister, innfødte, innflyttere, studenter, flyktninger og arbeidsinnvandrere!

De som vil være med bør prioritere å komme på møtet i Gullbring 10. februar, men har du ikke tid denne dagen, kan du også melde din interesse til hagelagsleder Lene Moland på lene.moland@gmail.com eller på telefon 35950756 etter ordinær arbeidstid.

Prosjektet har mottatt økonomisk støtte fra Vestfold og Telemark fylkeskommune, Ingebjørg Nordbøs minnefond og Sparebankstiftelsen Bø. Det er dratt i gang i samarbeid med Midt-Telemark kommune, og skisser og plantegninger er utført av Mari Fallet Mosand og Ana Julie Verbelen.

Arbeidet ledes av ei arbeidsgruppe nedsatt av Bø og Sauherad hagelag, og bestående av medlemmer fra Bø og Sauherad hagelag og Spire Bø, samt elever fra SKI læringssenter.Grønnsakshage og urtebed