Salater i hagen til Kjersti og PabloKjersti og Pablo leier et hus i Øvrebø og startet sitt hageprosjekt sommeren 2021. På den tiden fantes det ikke noe annet enn en stor hageflekk, ugress og kratt på tomten. De ønsket å skape en økologisk grønnsakshage som de kunne nyte av fra tidlig vår til sent på høsten. De var også studenter på tiden de startet prosjektet, og dermed ble gjenbruk og egne kreative løsninger en stor del av det som kjennetegner hagen deres. Med instagrammen @matogdyrking ønsker de å vise at alle kan få til å dyrke sine egne grønnsaker, til en rimelig penge, uten å ha så mye forkunnskaper. Selv hadde de lite kunnskap om økologisk grønnsaksdyrking, men resultatene er fremdeles til å skryte av! I hagen deres finner man urter, spiselige blomster, bær og masse forskjellige grønnsaker.

Etter hagevandringa blir det servering av kaffe og noe å bite i.Gresskar, aubergine mm

Det er gode parkeringsmuligheter ved Seljordvegen 959, men vi tilbyr også samkjøring fra Frivilligsentralen i Bø. Vi kjører fra Frivilligsentralen kl. 17:45.

Både medlemmer og ikke-medlemmer ønskes hjertelig velkommen! Ta gjerne med deg en eller flere hagevenner til Bø og Sauherad hagelags første arrangement etter ferien! Alle våre arrangementer er gratis!