Ikle deg gjerne pene sommerklær og hatt, for å stå i stil med den flotte serveringa! Ved dårlig vær blir det afternoon tea innendørs. Både medlemmer og ikke-medleBilde fra fjorårets Afternoon teammer er velkomne! Det er gratis inngang! Arrangementet er støttet av Lions Bø.

På grunn av begrenset antall plasser, er det bindende påmelding til lene.moland@gmail.com. Her gjelder prinsippet om første mann til mølla!

Foredraget ved Karin Weslien handler om hagefilosofien «langsom haging» eller «Slow gardening», som gir en stressfri, meningsfull og vakker hage. ForForedragsholderen i egen hagedelene med å senke tempoet og kravene i hagen er mange. Dette foredraget forklarer hva trenden Slow Gardening egentlig er og berører blant annet mental helse, skaperglede og bærekraft - fordi «langsom haging» er bra både for hagen, kloden og hageeieren. 

I tillegg til å være foredragsholder, er Karin Weslien spaltist og styremedlem i Kongsberg Hagelag. Du kan se mer av det hun driver med på instagram@nyaliljedalen