Vi skal besøke den flotte hagen til Sigrid Tufteland!

Samkjøring for de som ønsker det fra Mandal (Speidertomta) Kl 17.30.

Arrangementet er gratis og åpent for alle!

Kort fra Sigrid:
Jeg bor på Tjomsland, en heiegård i Vigmostad uten dyrehold. Min interesse for hage startet allerede som ungjente. Her på gården har jeg to drivhus og et planterom inne på låven. I drivhusene driver jeg frem sommerplanter inntil drivhusene benyttes til nytteplanter. Det ene drivhuset (16 m2) har jeg kun tomater i og det andre (10 m2) har jeg agurker, chili, paprika og urter hovedsakelig. Planterommet blir oppholdssted for planter for vinteroppbevaring og tidlig såing.

Jeg har i flere år tatt bilder av plantene mine og jeg har gått gjennom gamle bestillingslister som jeg har tatt vare på, og har i det siste blitt opptatt av å finne plantenavn og si litt om historien til plantene mine så langt jeg kan klare. Bilder og omtale av plantene jeg har, legger jeg nå ut på en non-profit FB-side "Landliv". Etter hvert vil denne siden følge arbeidet med hagen i de ulike årstidene.

Jeg har startet såsesongen og har mye spennende på gang. I tillegg har jeg bestilt mange spennende dahlia som jeg håper er i blomst når hagevandringsbesøket finner sted. De fleste peonene mine vil også være i blomst dersom det blir en normalsommer. Hagen er på ingen måte striglet, det er mange ulike sorter og farger og former.