Kontingenten gjelder i ett år fra innmeldelsesdato. (To år ved førstegangs innmelding til rabattert pris).

Medlemskapet løper til det blir sagt opp. Oppsigelse må meldes skriftlig via post/e-post eller på telefon.

Medlemskort sendes på e-post når betalingen er registrert i medlemsregisteret. Dersom kontingenten er betalt med kort ved innmeldingen, kan ordrebekreftelsen som umiddelbart sendes på e-post, benyttes som medlemsbevis inntil medlemskortet er sendt ut.  Medlemskapet kan også bekreftes ved å logge inn på Min side, hvor gyldig medlemskap vises. De som ikke benytter e-post, vil motta papirfaktura med medlemskort i posten. Dersom du ikke har mottatt medlemskortet på noen av disse måtene, ta kontakt med adminstrasjonen for å få hjelp. 

På Min side kan du betale for fornyelse av medlemskapet, se betalingshistorikk, lese digitalutgaven av Norsk Hagetidend, oppdatere kontaktinformasjon og endre samtykker.

Betalt medlemskontingent refunderes ikke.

Personvern

Hageselskapet behandler personopplysningene dine forsvarlig og i samsvar med personvernloven. Ved registrering av medlemskapet samtykker du i at Det norske hageselskap lagrer personalia, lokallagstilknytning, vervhistorikk og betalingsinformasjon. Vi bruker personopplysningene til å kommunisere med deg om medlemskapet ditt eller kjøp du har foretatt hos oss. Vi videreformidler ikke personopplysninger til andre parter. Se Hageselskapets personvernerklæring.

Kontakt

Ta kontakt med administrasjonen på en av disse måtene:
E-post: post@hageselskapet.no
Telefon: 94 00 93 01
Post: Det norske hageselskap, Postboks 53 Manglerud, 0612 Oslo