En innholdsrik, skrånende vestvendt villahage på 1600 kvm, opparbeidet gjennom 20 år, som bærer preg av at vi begge er hageinteressert. Hagen har ikke blitt til etter innfallsmetoden, men etter en gjennomtenkt selvlaget hageplan, med stor vekt på helhetlig estetiske utforming.


Hagen har mange ulike hagerom. og inneholder gangstier og flere store opphøyde bed - som vi ofte omtaler som hager i hagen. Her finnes drivhus, hagedammer, et pelargoniahus, store og små uteplasser, 11 pergolaer og portaler, bålplass og et eget hagerom med et stort sjakkbord av bygget av stein. Det vokser ca. 700 ulike stauder og 200 trær og busker i hagen, som også preges av at ca. 350 tonn naturstein er benyttet både som byggemateriale og til dekorative arbeider. Lyden av rennende vann kan også høres flere steder i hagen. Overskuddsplanter fra hagen er til salgs for en billig penge når hagen er åpen for besøk.

I tillegg til dager med åpen hage - som kunngjøres på hagens blogg; hageidyll.blogspot.no - kan hagen besøkes av grupper/hagelag etter avtale, og eierene kan kontaktes på mail: eirin-lars@hotmail.com