Til innhold
  • Kontakt oss
  • Bakhagen
  • Aktuelt
  • Min side
Gå til forsiden
  • Hagetidend
  • Hagestoff
  • Nettbutikk
  • Hagelag
  • Vårt tilbud
  • Om oss
Meny
  • Hagestoff
    • Pryd
    • Hageselskapets kjøkkenhage
    • Praktisk
    • Jord og gjødsel
    • Ugress
    • Dyr i hagen
    • Brunskogsnegler
    • Hagerømlinger
    • Hageekspertene
    • Klimasonekart
    • Hageplanlegging
      • Summende hager
      • Besøkshager
      • Kontakt oss
      • Bakhagen
        • Aktuelt
        • Min side
        • Forsiden
        • Hagestoff
        • Hageselskapets kjøkkenhage
        • Epletre

          Beiteskade på frukttrær

          Et par epletrær, plantet for 4 år siden, har hatt en røff oppvekst med rådyr og tørke i skrinn jord. Ingen epler, bare tynne greiner som strekker seg mot himmelen. Er det håp?

        • persillerot

          Persillerot

          Persillerot, eller rotpersille som den også bli kalt, kan brukes til mye. I lapskaus og suppe er den et skikkelig smakstilskudd, men den kan også brukes i råkost, eller skjærer tynt til chips. Foto:frukt.no

        • Reddik

          Reddik

          Reddiken er lett å dyrke og er en av de første grønnsakene som kan høstes og er derfor velegnet for den utålmodige nybegynneren. Foto:frukt.no

        • kålrot

          Kålrot

          Kålrot er en toårig vekst, tilhører korsblomstfamilien og er en gammel kulturplante som har vært dyrket i Norge i nærmere 400 år. (Foto:frukt.no/fotograf Synøve Dreyer)

        • Løk

          Løk

          I Norge har vi vanligvis spist gul og rød kepaløk, hvitløk, noe sjalottløk og vårløk. Det finnes mange sorter av løk og de har ulike farger, størrelser og krav til vokseplass. Foto:frukt.no

        • nepe

          Nepe

          Før poteten kom til Norge var neper sikringskosten her til lands. Det er en gammel kulturplante som burde få retrostatus. Det er en delikat, sunn, hurtigvoksende, forholdsvis «lettdyrket» rotvekst og brukes på samme måte som kålrot eller reddik. (Foto: frukt.no)

        • paprika

          Paprika

          Paprika kommer opprinnelig fra Sør- og Mellom-Amerika, men dyrkes nå i stort omfang i Europa. Det finnes forskjellige paprikavarianter med ulike former, farger, størrelser og smak. Foto:frukt.no

        • Pastinakk

          Pastinakk

          Pastinakk er en rotgrønnsak som ikke er så godt kjent, men den har mange fellestrekk med rotpersille. Den gulhvite rota er både sterk og søt i smaken og kan brukes i flere forskjellige retter, særlig i ratatouille gjør den seg godt! Foto:frukt.no

        • skvallerkål

          Spis ugraset

          Dyrking av spiselige grønnsaker er i vinden som aldri før, men har du tenkt på at du kanskje har gratis mat i hagen som du ikke engang har plantet? I stedet for å ergre deg over dette ugresset, og kjempe mot det med nebb og klør finnes det en artigere løsning; nemlig å spise det!

        • Sellerirot

          Sellerirot

          Knollselleri trenger en lang, varm vekstsesong, men kan dyrkes på de gunstigste stedene i landet. (foto: frukt.no/fotograf Synøve Dreyer)

        Viser 1-10 av 73 artikler
        • Første
        • Forrige
        • 1
        • 2
        • 3
        • 4
        • 5
        • 6
        • Neste
        • Siste
        • Skriv ut
        • Tips en venn
        Del på:
        • Del på Facebook
        • Del på LinkedIn
        • Del på Twitter

        Hagestoff

        • Pryd
        • Hageselskapets kjøkkenhage
        • Praktisk
        • Jord og gjødsel
        • Ugress
        • Dyr i hagen
        • Brunskogsnegler
        • Hagerømlinger
        • Hageekspertene
        • Klimasonekart
        • Hageplanlegging
          • Hele landet
          • Akershus
          • Agder
          • Buskerud
          • Finnmark
          • Hedmark
          • Hordaland
          • Møre og Romsdal
          • Nordland
          • Oppland
          • Oslo
          • Rogaland
          • Sogn og Fjordane
          • Telemark
          • Troms
          • Trøndelag
          • Vestfold
          • Østfold
        • Summende hager
        • Besøkshager
          • Identifisering
        Gå til forsiden

        Uteblitt magasin?
        Kontakt vårt kundesenter man-fre 08:00-16:00.
        Telefon: 21 04 77 46. E-post: kundesenter@fagpressen.no

         

        Kontakt oss

        Besøksadresse:

        Sandstuveien 60 A
        1184 OSLO

        Telefon:

        94 00 93 01

        Postadresse:

        Postboks 53 Manglerud
        0612 Oslo

        E-post:

        post@hageselskapet.no

        Org.nr:

        874449202

        Nettredaktør:

        Jens Fremming Anderssen

         

         

         

         

        Sosiale medier

        • Gå til Facebook
        • Gå til Youtube
        • Gå til Twitter
        • Gå til Instagram
        Personvern og informasjonskapsler
        Levert av: CoreTrek | Publiseringsløsning: CorePublish