Peonhagen Sørmo Ervik er en besøkshage på ca 1,3 mål. Hovedinnholdet i hagen er diverse blomsterløker, syrinbusker, Rhododendron, peoner, roser, dahlia /georginer og mange selv sådde sommerblomster ( kutt blomster ) og stauder i store bed. Gangveier forbinder bedene i forhagen. Her kan du kutte blomster til egen bukett for en rimelig penge. I bakhagen finnes valnøttre, frukttrær , tomatplanter, druer og urter. Vi har hagedam med frosker, gullfisk i ulike størrelser og 4 store kopi .Dammen er omkranset av en stor terasse.
Bakhagen har også et orangeri/drivhus samt en volier med 3 gullfasaner, 6 parakitter og 4 undulater. Fem kaniner bor ved siden av fuglene. Der finnes også en påhengsmotor samling og mye annet fra svunnen tid. Peonhagen har i tillegg en krambod hvor en i sesong kan handle planter/stiklinger og ulike gjenstander. Her får du også kjøpt kaffe/brus og foreta ett toalettbesøk.

Peonhagen Sørmo Ervik stenger nå kafeen og besøkshagen for sesongen. (27.9)
Tusen takk til alle som har bidratt til at det ble en trivelig og lærerik sommer 🌺Vi gleder oss allerede til neste sesong som starter i april/mai.🌺
Peonhagen Sørmo Ervik