Nye priser

Fra 1. januar får vi nye priser på medlemskap. Men for å spare miljøet, bruker vi opp det vi har av gammelt vervemateriell med gamle priser. Derfor er det viktig at dere informerer om gjeldene priser på medlemskap når dere verver.

Se de nye prisene her

Vi har også laget en plakat med de nye prisene, til bruk når dere står på stand og verver. Den legger vi ved når dere bestiller materiell. Plakaten kan dere også laste ned og printe ut selv – se nederst på siden.

Porto på materiell

Vi tilbyr fortsatt mye gratis vervemateriell til hagelagene. Men heretter vil vi beregne noen kroner til dekning av porto når vi sender ut materiellet som hagelaget bestiller. På grunn av generelt stor økning av utgifter til porto og forsendelse, får vi dele litt på dette.

Slik beregner du porto

Nyhet: Betal med Vipps!

Vi ønsker at flest mulig benytter Vipps når hagelaget verver. Dette er svært ressursbesparende, i stedet for å sende ut fakturaer i etterkant. Plakaten med de nye prisene har også informasjon om Vipps-betaling.

Det er viktig at dere ber det nye medlemmet om å skrive navnet på hagelaget når de betaler. Da får vi registrert betalingen som «Verv i lag», som gir 200 kroner til laget på vanlig måte. Dette gjøre det enklere både for publikum og organisasjonen.

VippsplakatLAST NED VIPPSPLAKATEN HER (PDF, 272KB)