Om du ønsker å bestille caps eller hageforkle gjøres dette via vervemateriell .


PiquetskjorteKlassisk piquéskjorte i moderne passform. Knappestolpe med tre ton-i-ton knapper, splitt i sidene og ribb i krage og ermavslutning. 100 % bomull.

Fleecejakke med logoFleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås. Materiale 100% Anti-pilling polyester fleece

ulljakker for dame og herreLett, varm ulljakke i 100 % merinoull fra Devold. Ull er pustende, transporterer fuktighet bort fra kroppen og er naturIig lukthemmende. To frontlommer med glidelås. Høy krage med formsydd hette og hakebeskytter på glidelås.

Priser på klær*:
 

  • Piquéskjorte: kr 130 (inkl. mva kr 162.50)
  • Fleecejakke: kr 350 (inkl. mva kr 437.50)
  • Ulljakke: kr 1000 (inkl. mva kr 1250)
     

* Frakt og ekspedisjonsgebyr kommer i tillegg.

 

Størrelser:

Last ned størrelsesskjema for ulljakke DAME (PNG, 94KB)
Last ned størrelsesskjema for ulljakke HERRE (PNG, 188KB)

Last ned størrelsesskjema for fleecejakke (JPG, 139KB)

Last ned størrelsesskjema for piquéskjorte (JPG, 99KB)

Spar penger – lag samlebestilling

Viktig informasjon fra leverandør: Det tilkommer porto + ekspedisjonsgebyr for hver bestilling. Vi anbefaler derfor ikke bestilling av kun ett eller to enkeltplagg, da dette blir uforholdsmessig dyrt! Hagelaget bør samle opp til større bestillinger for å begrense tilleggskostnadene. 

Det finnes ikke et lager med profilklær. De produseres etter din bestilling, dvs. påføres logo. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post fra leverandør. Sjekk at denne er riktig.

Bestillingen er bindende og må betales. Det er viktig at pakker hentes på Posten. Uavhentede pakker går i retur til avsender, som belastes returporto. Denne vil mottaker måtte dekke.  

Frist for bestilling: 1. mars