Jeg holder foredrag om mat fra naturens spiskammer og tar for meg alt fra innhøsting, bearbeidelse og bruk i husholdningen av flere kjente og ukjente urter. Å bruke det vi finner i naturen er virkelig i vinden om dagen, men det er også en tradisjon fra tidligere tiden som ikke må gå i glemmeboken. Dette er spennende og gøy!

Bok om ktydderurter i matlagingJeg er kokk, kostøkonom og yrkesfaglærer i restaurant- og matfag, og vil lære deg og ditt lag å lage dine egne te- og krydderblandinger. Jeg har mange års erfaring på ulike kjøkken som kokk og kjøkkensjef der fokuset er å lage næringsrik og god tradisjonell mat fra bunnen av.

Jeg gav ut min første bok om krydderurter fra naturen i mai-22.

Ta kontakt på mail: k.k.t.lundby@gmail.com el mob 92897498 om dette er av interesse. Har en egen facebookside som heter Kunstnerkokken. Jeg kan komme til ditt lag med bil, tog eller fly.