John TaylorJohn Taylor

TV-tittere i både Sverige og Norge har i flere år kunnet følge John Taylor i programmet Trädgårdstider. Få kan matche hans sterke personlighet og hans hagekunnskaper. Når John ikke spiller inn tv-program eller lager podcast eller foreleser, - da finner du ham gjerne i kolonihagen sin i Malmø eller så planter han nye epletrær til sin egen ciderproduksjon. 


Anja BrulandAnja Bruland

Anja Bruland dyrker blomster og lager naturlige, viltre og frodige buketter i Blomsterhagen på Abildsø. Blomsterhagen er en blomsteråker, nettbutikk, mikrohagesenter og kursholder for blomsterglade.


Annemors hageAnnemors Hage, Anne Endresen

Som skribent for Hageselskapet og en viktig inspirator for alle hobbydyrkere og hageentusiaster, kjøkkenhage, dyrking av grønnskaper. Anne er pensjonert sykepleier og hobbybonde. Blogger om dyrkingens muligheter og gleder.


Gerd Ellen Ottesen, Hagespiren Live

Gerd EllenHagespiren er en formidler av grønn glede og inspirasjon til å dyrke, enten det er i hage, på takterrasse, balkong eller i stua. Gjennom podkastepisoder, inspirasjonsfilmer og foredrag byr Hagespiren på gode tips og kreative løsninger til både nybegynnere og erfarne hage- og planteentusiaster. Hagespiren samarbeider med Hageselskapet og vil under inspirasjonshelgen lage live-podcast.


Espen Skarphagen

Espen er utdannet blomsterbinder og har i en årrekke arbeidet med markedsføring og innholdsproduksjon. Han står bak hagepodkasten Grøntpodden, har skrevet for flere tidskrifter og gitt ut boka Skarp i hagen.Espen Skarphagen