
Vann – spesial
Vann blir blir stadig mer verdifullt. Selv om vi er heldige og har mye vann lett tilgjengelig i springen, er det ingen grunn til å sløse.
Vann blir blir stadig mer verdifullt. Selv om vi er heldige og har mye vann lett tilgjengelig i springen, er det ingen grunn til å sløse.
Squash krever stor plass og masse næring. Dyrk den på komposthaugen! Planten får varme og næring og du får kompost raskere.
Spis friske, sunne spirer rett fra vinduskarmen på brødskiva hver dag. Erteskudd sår du på en, to, tre!
For en litt uerfaren gartner er gulrot en fin grønnsak å starte med i kjøkkenhagen. Alle liker å spise den, den er fin og se på, og relativt lett å få til.
Bringebær er takknemlige planter som kan gi avling i mange år, bare du steller litt pent med dem og fjerner gamle skudd.
Skvallerkål er et ugress mange hageeiere kjenner godt, og som mange ofte har et anstrengt forhold til.
Dyrkesesongen er på hell. Men med litt innsats er det fortsatt mulig å høste mye godt i drivhuset før du må rengjøre og stenge det for vinteren.
Jordskokken har fått en renessanse i disse dager, og kan finnes i grønnsaksdisken nær sagt hvor som helst. Det er en gammel klassiker i kjøkkenhagen, og selv om den hovedsakelig dyrkes for sine velsmakende knoller har den også veldig dekorative blomster.
Mange har opplevd å få tørråte på tomatene i hobbyveksthuset. Hva skal en gjøre for å unngå dette problemet?
Her til lands er den varme årstiden for kort for mange av de vanlige blomstene og grønnsakene vi vil så. For å utvide sesongen kan vi starte opp inne.