Nadja Telste var gjest og øste av sin kunnskap om roser via foredrag og bilder. Hva den damen kan, det imponerte alle. Som en sa i evalueringen, «Nadjas erfaring var bare så fin å ta del i» og «Nadja, behagelig å lytte til». At et par kanskje mente at det ble vel mye om roser denne helgen, hindret ikke andre i å si at dette var den beste hagehelgen de hadde opplevd.

Nadja

Flotte innlegg var det også fra Mariell Klungtveit om dyrking i pallekarmer. Hun hadde også med seg mannen, revisor i Hageselskapet  Rogaland som hadde fått i oppdrag å si noe om viktigheten av gode regnskapsrutiner i hagelagene. Innertier for begge.

Mariell Revisor Sven Peder

Svært så gode tilbakemeldinger var det også på bolken med organisasjonslære og drift av hagelag som var lagt opp som en samtale mellom styreleder Ole Geir Skjæveland, nestleder Liv Todnem og fylkessekretær Henry Tendenes. 

Organisasjonsinnlegg

Det formelle årsmøtet ble også avviklet i løpet av en snau time, der ordstyrer Liv fikk gode skussmål, og styret fikk ros for virksomheten i 2022. Ros ble det også til Ålgård hagelag som ble kåret til årets hagelag i Rogaland i 2022.

Årsmøteledelsen 

Når evalueringen som kom i etterkant av møtet hadde en snitt på 5,49 av maksimum 6, så er dette en bekreftelse på det som ble skrevet på et av evalueringsskjemaene: «Takk for to kjekke dager, gleder meg til flere samlinger.